‘’ LET’S BE WELL TOGETHER ‘’ ADLI ETWINNING PROJEMİZ

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Aralık ayında başlayan "Let's Be Well Together" adlı projemiz okulumuz öğretmenlerinden Didem ÜŞENMEZ tarafından başlatılmıştır. Projemizde Türkiye, Romanya, Yunanistan ve Azerbaycan'dan toplam 13 öğretmen ve 52 öğrencimiz bulunmaktadır. Projemiz  oldukça etkin bir şekilde devam etmektedir.

‘’ LET’S BE WELL TOGETHER ‘’ ADLI ETWINNING PROJEMİZ

Projemizin amacı ; öğrencilerin hedef dili kullanarak kültürler arası etkileşimlerini arttırmak, iş birliği içerisinde hareket etmelerini sağlamak, günümüz dijital araçlarını kullanarak yapacağı etkinliklerle çevre bilincini arttırıp sosyal sorumluluk duygusunu kazandırmaktır.

1 -Öğrencilerin hedef dili kullanarak kendilerini ifade etmelerini sağlamak.

2-  Kültürler arası etkileşimlerini arttırmak.

3- İş birlikçi öğrenme becerilerini geliştirmek.

4- Öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmek.

5- Öğrencilerimizde çevre bilincini arttırmak.

6-  Öğrencilerimizde sosyal sorumluluk duygusunu kazandırmak.

7- Öğrencilerimizin etkili iletişim becerilerini kullanarak öz güvenlerini geliştirmek.

8-  Öğrencilerin yaşadıkları çevresel ve sosyal problemler hakkında farkındalıklarını arttırıp çözümler üretebilmelerini sağlamak.

‘’LET’S BE WELL TOGETHER’’ ETWINNING PROJECT

Our project called "Let's Be Well Together", which started in December 2023-2024 Education and Instruction Year , was initiated by Didem Usenmez, one of our English teachers. We have a total of 13 teachers and 52 students from Turkey, Romania, Greece and Azerbaijan in our project...Our Project continues.

1 -To enable students to express themselves using the target language.

⦁Increasing intercultural interactions.

⦁Developing collaborative learning skills.

⦁To improve students' digital skills.

⦁To increase environmental awareness among our students.

⦁To provide our students with a sense of social responsibility.

⦁To develop our students' self-confidence by using effective communication skills.

⦁To increase students' awareness of the environmental and social problems they experience and enable them to produce solutions.

07-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:25 - Görüntülenme: 57