DİYARBAKIR / BAĞLAR - Diyarbakır Bilim ve Sanat Merkezi

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ DİYARBAKIR BİLSEM ARA TATİL DYK KURSLARIMIZI ZİYARET ETTİLER

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ara Tatilinde Diyarbakır genelindeki öğrencilerimize açık olan atölyelerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet BULUT ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mürsel ÇAPRAS tarafından ziyaret edildi.

Milli Eğitim Müdürümüz atölyelerimizde öğrencilerimizle buluşarak, öğrencilerimizin çalışmalarıyla ilgili yerinde inceleme yapma nezaketinde bulundu. BİLSEM atölyelerinde öğrencilerimizin etkinlik ürünlerini inceleyip, onlarla sohbet eden müdürümüz, Milli Eğitim Müdürlüğünün öğrencilerin gelişimi ile ilgili her türlü desteği sunarak, daima yanlarında olduğunu belirtti.

Atölyelerimizde kendilerini ziyaret eden müdürümüzle sohbet eden öğrencilerimiz, aynı zamanda ziyarete eşlik eden basın mensuplarına da çalışmalarını tanıtma imkanı buldular.

Müdürlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı BİLSEM ailesi olarak teşekkür ederiz.

26-01-202326-01-202326-01-202326-01-202326-01-2023

Yayın: 26.01.2023 - Güncelleme: 26.01.2023 02:11 - Görüntülenme: 378